Om mig

Melinda heter jag, är 24 år och bor i en lite håla i Jämtland tillsammans med min pojkvän och pappa till mina barn, Marcus.

Hösten 2009 flyttade vi till Jönköping eftersom jag kommit in på Tekniska högskolan, Grafisk design och webbutveckling med plan att ta examen våren 2011. I september 2010 fick vi reda på att vi väntade barn så planerna blev lite annorlunda men det var något som vi båda såg väldigt mycket fram mot. 3 januari förändrades våra planer ännu en gång då vår dotter föddes i v 21+5 och klarade sig inte.

11 mars förändrades våra liv drastiskt en tredje gång då vi fick reda på att vi var gravid igen. Idag har vi en glad liten pojke som den 11 november fyller ett år. Vägen hit har varit tuff då jag fick ett cerklage inopererat i början av graviditeten och spenderade sammanlagt 12 veckor på sjukhus. Men trots alla svårigheter så föddes han mot alla odds i v 38+5  (fick höra av en läkare att vi skulle vara glada om vi tog oss till v 28, tji fick han!).

På min förra blogg, melers.blogg.se, kan ni läsa mer om graviditeten med Doris, livet efter och även lite om graviditeten med Ingo under kategorin ”Skyddade inlägg” (inläggen var tidigare lösenordsskyddade).

Lämna en kommentar